Garodkin startede som en tøjforretning med fokus på målsyet habitter i 1942, og har lige siden været placeret i hjertet af Frederiksberg.

Garodkin er en moderne livsstilsbutik, med et omhyggeligt håndplukket udvalg af de bedste herretøjsmærker fra hele verden. Hos Garodkin er vi drevet af lidenskab og viden om smukt udformede produkter. Vi tilbyder en interessant blanding af jakkesæt, luksus fritidstøj og sko, alle specielt udvalgt til den kræsne gentleman, der søger moderne klassikere af højeste kvalitet.

Garodkin er dybt forankret i stilmæssige traditioner, med syd italiensk flair. Vi mener, at tailoring skal være blødt og let, men vi er ikke bange for at blande ting. Vi er faste i troen om kunsten i at klæde sig elegant men aldrig kedeligt, vi mener en gentleman kan mestre både de sande klassikere og de moderne essenser.

Vi rejser verden rundt med nysgerrighed og entusiasme for at finde små uafhængige specialister og håndværkere. Vores mål er at tilbyde et bredt udvalg af unikke produkter med originalt design, unikke detaljer og af højeste kvalitet hvad angår materialer og håndværk.

Su Misura service

Vi tilbyder Su Misura hele året fra de mest ikoniske niche mærker på markedet, såsom Caruso, G. Inglese og Barba Napoli. For særlige aftaler ring eller mail os på info@garodkin.com.

Tailor service

Vi er meget stolte af at have en af Danmarks bedste skræddere, der arbejder i vores egen skrædderstue for at sikre, at de ønskede justeringer ændres til de højeste standarder.